Facebook adverteren uitbesteden

Geld verdienen met jouw Facebook?

Start met adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook zorgt voor een boost voor je bedrijf! Wil jij werken aan je branding, het verzamelen van leads of het genereren van meer verkopen voor jouw bedrijf, winkel of webshop? Dan is Facebook adverteren echt iets voor jou!

Als bedrijf kun je niet meer om social media heen. Wij weten als geen ander met onze creatieve content de aandacht te trekken en klanten te stimuleren om de gewenste acties uit te voeren. Dit is onbetaald mogelijk door regelmatig iets te posten, maar ook betaald heb je tal van mogelijkheden.

Dankzij krachtige advertentiefunnels levert adverteren op Facebook bij Tempo Marketing direct zichtbare resultaten op.

Advertentie op Facebook en Instagram

Adverteren op Facebook

Heb jij weleens wat verkocht dankzij het adverteren op Facebook?

Heb jij wel eens geadverteerd op Facebook of hierover nagedacht? Het adverteren op Facebook en Instagram is voor vrijwel elk bedrijf interessant, mits dit op de juiste manier wordt ingezet. Facebook is en blijft een effectieve plek om je product of dienst te promoten en potentiële klanten te vinden. Sinds eind 2021 heeft Facebook zijn naam veranderd in Meta. Onder Meta vallen onder andere socialmediaplatforms als Facebook, Instagram en WhatsApp.

In de afgelopen jaren is niet alleen de naam veranderd, maar zijn er ook veel ontwikkelingen geweest binnen het adverteren op Facebook. Hiermee is Facebook adverteren een stuk uitgebreider geworden, maar ook een stuk complexer voor bedrijven die hier geen of weinig kennis van hebben. Dan is het fijn om terug te kunnen vallen op een online marketingbureau dat genoeg ervaring heeft om succes te behalen uit jouw Facebook-advertenties.

Facebook ads uitbesteden
Instagram en Facebook uitbesteden

De kosten voor het adverteren op Facebook

Wanneer je start met adverteren op Facebook, moet je het niet zien als een kostenpost, maar als een investering. Toch is het fijn om een indicatie te krijgen van de kosten voor adverteren op Facebook.

De kosten voor adverteren zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de markt, het moment (tijdens Black Friday en kerst zijn advertenties bijvoorbeeld relatief duurder), en de campagnedoelstelling. Wil je meer bereik, kliks naar je website, leads of verkopen? Hieronder zetten we gemiddelde kosten voor je op een rij. Houd er rekening mee dat dit een indicatie is.

De kosten voor het adverteren op Facebook op een rij:

Benieuwd naar de kosten voor adverteren op Facebook? Hieronder vind je een overzicht.

Kosten per Klik (CPC): €0,20 – € 0,90
Kosten per duizend vertoningen (CPM): €5 – €15
Kosten per lead: €8 – €16
Kosten per conversie: €15 – €70

Benieuwd naar jouw daadwerkelijke kosten? Zodra je een webshop hebt met een relatief goedkoop product, is het aannemelijk dat bijvoorbeeld de kosten per conversie lager zullen liggen. Aan de andere kant kunnen de kosten per conversie bij het verkopen van een high-ticket sale, zoals een coachingstraject, hoger uitkomen.

Neem vrijblijvend contact op voor een indicatie.

TikTok uitbesteden
Online marketing uitbesteden

Wil jij effectief adverteren op Facebook?

Heb jij wel eens op de ‘Promoot’ knop gedrukt binnen Facebook? Dan ben jij waarschijnlijk iemand die zijn advertentiebudget verspilt.

Facebook-adverteren is zoveel meer dan alleen maar op een ‘Promoot’ knop drukken. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan €100.000 besteed aan Facebook en kennen wij de fijne kneepjes van het vak om ook jouw Facebook-advertentie winstgevend te maken. Wil jij direct rendement halen uit je Facebook? Besteed het Facebook-adverteren dan uit!

Ben jij ons volgende succesverhaal?

Met onderscheidende advertentiecampagnes, krachtige funnels en correct meetbare data is social media adverteren een goed idee voor elk bedrijf. Klanten beoordelen het Facebook adverteren bij Tempo Marketing met een 8.9. Bekijk via de onderstaande button onze succesverhalen! 

Ben jij ons volgende succesverhaal? Besteed je social media uit aan Tempo Marketing en bereik direct omzet via je social media. 

Social media beheer uitbesteden
Online marketing uitbesteden

Het meest creatieve marketingbureau van NL​

Tempo Marketing is de partner voor MKB bedrijven en gelooft in een unieke werkwijze voor iedere individuele onderneming. Door het inzetten van een krachtige website of social media weten wij elk bedrijf consistent te laten groeien.

Het realiseren van creatieve winstgevende campagnes zit in ons DNA. Dit zie je ook terug in de campagneresultaten. Van creatieve SEO-teksten tot virale video’s op TikTok. Met een grote liefde voor online marketing en het helpen van mensen, gaan wij ook jouw bedrijf naar een nog hoger niveau tillen. 

Facebook adverteren uitbesteden?

Dit zijn de meestgestelde vragen van onze klanten

Social advertising, ook bekend als social media adverteren, social advertisement of social ads, verwijst allemaal naar betaalde vormen van reclame op sociale media platforms, zoals Facebook of Instagram. Adverteren op sociale media kan verschillende doelen dienen, zoals het genereren van hoogwaardig verkeer, het vergroten van naamsbekendheid, het stimuleren van interactie met de doelgroep, of het direct verhogen van de omzet.

Een krachtige social media advertentiestrategie kan van onschatbare waarde zijn voor de groei van je bedrijf. Door te focussen op het vergroten van je bereik, het aantrekken van verkeer of het stimuleren van verkopen, werken we aan het behalen van de marketingdoelstellingen voor jouw bedrijf. Bovendien is social media adverteren toegankelijk voor bijna elk bedrijf. Je hebt geen groot kapitaal nodig om een winstgevende advertentiecampagne op te zetten. De kosten voor adverteren op social media variëren per type klant. Wil je weten wat de kosten zijn om een winstgevende campagne voor jouw bedrijf op te zetten? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Voor adverteren op social media betaal je een maandelijks bedrag aan platforms zoals LinkedIn of TikTok, dat dient als advertentiebudget. Dit budget zetten wij optimaal in om ervoor te zorgen dat jouw campagnes uiteindelijk winstgevend voor je bedrijf zijn. Bovendien brengen wij een beheervergoeding in rekening voor het beheren van deze advertenties. Met deze kosten nemen wij jou alle zorgen uit handen en zorgen we ervoor dat duizenden potentiële klanten in contact komen met jouw bedrijf, wat waardevol verkeer en omzet oplevert.

De kosten voor adverteren op social media kunnen sterk variëren. Je hebt de keuze tussen het promoten van een enkel product of het opzetten van een volledige tunnelcampagne, waarbij we de reis van jouw klanten in kaart brengen en op de juiste momenten in contact komen met jouw doelgroep. Niettemin is er voor vrijwel elk type bedrijf een geschikt prijskaartje beschikbaar om social media advertenties op te zetten. Jij betaalt een maandelijks bedrag, en wij nemen de rest voor onze rekening.

Als het meest creatieve marketingbureau zijn wij meesters in het levendig houden van jouw bedrijfsprofiel. We zorgen ervoor dat jouw profiel dynamisch blijft en dat mensen die via advertenties met jouw bedrijf in contact komen, zich welkom voelen wanneer ze jouw pagina bezoeken. Door boeiende content te publiceren die aanspreekt bij jouw potentiële klanten, benutten we de kansen op social media maximaal.

Daniel Doornkamp heeft met Tempo Marketing als doel om met een laagdrempelige en luchtige werkwijze meer bedrijven hun product of dienst in de spotlights te kunnen zetten door het inzetten van unieke en creatieve content.

De concurrentie is in 2023 scherp, maar wanneer klanten in zee gaan met Tempo Marketing, kiezen ze voor een bruisend bedrijf vol creativiteit. We branden ons bedrijf niet voor niets als het meest creatieve marketingbureau van Nederland.

Creativiteit stroomt door de aderen van alle marketingtoppers van Tempo Marketing. Dit zie je ook terug in ons klantenportfolio.

Dit is een zorg die je met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Door een eenvoudig stukje code op je website te plaatsen, kunnen wij de bezoekers identificeren en hun interacties volgen. Op basis van deze gegevens kunnen wij waardevolle inzichten verkrijgen en uiteindelijk een krachtige doelgroep samenstellen die zorgt voor meer bereik en omzet voor jouw bedrijf.

Naast het opzetten van winstgevende social media campagnes is het essentieel om een goed presterende website te hebben, een website die de waarde van jouw bedrijf optimaal weergeeft. Onze marketingexperts bouwen jaarlijks tientallen websites binnen WordPress, zodat jij het maximale uit je bedrijf kunt halen. Wil je meer informatie? Lees dan alles over het bouwen van een WordPress website hier!