Klantcase

Van Rij Mondzorg

Het succesverhaal van:

Van Rij Mondzorg

Van Rij Mondzorg is een middelgrote tandartspraktijk met meer dan 40 medewerkers, gevestigd in Veenendaal & Scherpenzeel. Onze taak was om Van Rij Mondzorg een uitstraling te geven die past bij hun bedrijf. 

Naast het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website die geoptimaliseerd die is geoptimaliseerd voor de zoekresultaten van Google, hebben onze creatieve marketingexpert de bedrijfsfotografie verzorgd. Dit omvatte niet alleen het vastleggen van elk individueel personeelslid, maar ook het creëren van sfeerimpressies waardoor iedereen in de regio Vallei zich welkom voelt. Neem zelf een kijkje naar het eindresultaat.

 

De resultaten voor Van Rij Mondzorg

WordPress website (Elementor)

De nieuwe website van Van Rij Mondzorg kenmerkt zich niet alleen door een fris en eigentijds design, maar biedt ook een uitzonderlijk hoge gebruiksvriendelijkheid voor zowel potentiële klanten als Van Rij Mondzorg zelf. 

Navigeren door alle diensten verloopt eenvoudig, de website is mobielvriendelijk dankzij responsief webdesign. Daarnaast kan vanaf het CMS-syteem moeiteloos kleine aanpassingen doorgevoerd worden, zoals het wijzigen van tekst of afbeeldingen. Hierdoor blijft de website altijd up-to-date.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe website gebouwd met WordPress en Elementor Pro? Klik dan op de onderstaande knop en plan een vrijblijvend strategiegesprek met een van onze marketing specialisten.

Zoekmachine optimalisatie

Dankzij krachtige zoekmachineoptimalisatie scoort de vernieuwde website direct hoger in de zoekresultaten, waardoor dagelijks nieuwe bezoekers worden aangetrokken en nieuwe potentiële klanten worden bereikt. Met een positie tussen één en vijf in Google is de nieuwe website klaar voor de toekomst.
 
Als online marketingbureau kennen wij het geheim van Google. Wil jij met je bedrijf ook een toppositie in de zoekresultaten van Google behalen? Ontdek hier meer over SEO (zoekmachineoptimalisatie).

Bedrijfsfotografie

Bij een nieuwe website en herziene uitstraling horen ook nieuwe bedrijfsfoto’s. Naast het maken van individuele portretten voor onze 40 medewerkers hebben we sfeervolle beelden vastgelegd, met als doel de warmte en gastvrijheid van de praktijk in beeld te brengen.

Omdat een tandartsbezoek voor sommige mensen spannend kan zijn, is het streven van Van Rij Mondzorg om een huiselijke praktijk te zijn waar iedereen zich welkom voelt. Bekijk zelf het eindresultaat.

Social media advertentie

Als een vooruitstrevend bedrijf is Van Rij Mondzorg voortdurend op zoek naar nieuw personeel. Het is de taak van Tempo Marketing om met behulp van social media-advertenties (social advertising) nieuwe medewerkers aan te trekken.

Dankzij een goed doordachte social media-funnel is ook op deze arbeidsmarkt mogelijk om op een effectieve wijze voortdurend nieuwe potentiële werknemers te werven. 

Online marketing resultaten

Ik wil mijn online marketing uitbesteden

is jouw bedrijf ons volgende succes verhaal waar we onze creativiteit op mogen los laten? Mogen wij jou helpen met een nieuwe WordPress website gebouwd in Elementor, geoptimaliseerd voor de zoekresulataten, bedrijfsfotografie of een social media advertentie campagne?  

Wij zorgen ervoor dat jouw website de aandacht krijgt die hij verdiend. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Plan dan een gratis strategiegesprek gesprek. 

Facebook ads uitbesteden