Onze klant cases

Alle succesverhalen op een rij

Het succesverhaal van:

Bomenbezorgd.nl

Bomenbezorgd.nl is de digitale marktleider op het gebied van tuinieren. Met de focus op het verkopen van bomen, is het bedrijf in korte tijd enorm gegroeid. Als jonge, groeiende organisatie zijn we trots om ze als een van onze klanten te hebben.

Bomenbezorgd is een bedrijf waar topkwaliteit en gemak centraal staan. Het is onze taak om deze waarden ook aan hen terug te bieden.

Naast zijn branding middels organische sociale media wil Bomenbezorgd.nl een boost geven aan de verkopen door het inzetten van social media-advertenties. De taak aan Tempo Marketing is om deze op te pakken.

Het uitbesteden van de social media-advertenties is een nieuwe stap richting extra online zichtbaarheid.

Social media adverteren Bomenbezorgd.nl

Van Rij Mondzorg

Van Rij Mondzorg is een tandartspraktijk van middelgroot formaat, met meer dan 40 medewerkers verspreid over vestigingen in Veenendaal en Scherpenzeel.

Onze missie is om Van Rij Mondzorg de uitstraling te geven die perfect past bij de kernwaarden van het bedrijf: een huiselijke praktijk waar iedereen zich welkom voelt.

Nederlands Kerstcircussen

Met een vijftal grote kerstcircussen en als boegbeeld de wereldbekende illusionist Hans Klok is NederlandseKerstcircussen.nl een van de meest tooonaagevende evenementproducenten tijdens de kerstperiode. 

Als het meest creatieve marketingbureau hebben we een op maat gemaakt campagne ontwikkeld om de ticketverkoop voor dit kerstevenement te stimuleren door het inzetten van social media marketing. 

Met circa 30 duizend bezoekers per individuele productie, een uitdaging en verantwoordelijke taak om het evenement naar nieuwe hoogten te tillen.

Online marketing uitbesteden succesverhalen