WordPress website laten maken

Een website die klanten aantrekt en de conversies verhoogt

Wij ontwerpen websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook geoptimaliseerd zijn om gevonden te worden. Onze sites hebben een modern en fris ontwerp en zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor jou als voor je klanten.

In werkelijkheid moet je website fungeren als de etalage van je winkel. Hier maken mensen kennis met je bedrijf, vormen ze hun eerste indruk van wie je bent en wat je te bieden hebt.  Ons doel is om met de nieuwe website niet alleen meer bezoekers aan te trekken, maar ook meer klanten te genereren.

Wordpress Elementor

Onze werkwijzen

1. Doelen bepalen: Voordat we onze creatieve succesformule op jouw nieuwe website kunnen toepassen, gaan we gezamenlijk jouw doelstellingen vaststellen. Dit zorgt ervoor dat we allemaal dezelfde richting op werken en samenwerken aan het bereiken van een gemeenschappelijk doel. Dit kan plaatsvinden via een Zoom-gesprek of op locatie.

Wij streven ernaar om elk budget optimaal te benutten. We bouwen websites voor allerlei soorten klanten, variërend van start-ups tot internationale bedrijven. Zelfs als een bedrijf een beperkter budget heeft, krijgt elke website een basis SEO-optimalisatie, zodat deze direct klaar is om nieuwe bezoekers te verwelkomen.

2. Ontwerpen en ontwikkelen: Onze marketingexperts gaan aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van een website die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Afhankelijk van het beschikbare budget krijg je als ondernemer regelmatig feedbackmomenten, zodat het ontwerp volledig voldoet aan jouw wensen.

Naast een aantrekkelijk ontwerp zal de website technisch solide worden gebouwd, geoptimaliseerd voor alle schermformaten (zowel op computers als mobiele apparaten) en uitgerust met een uitzonderlijk snelle laadtijd.

3. Optimalisatie en content creatie: Nadat we overeenstemming hebben bereikt over het ontwerp en de afronding van de website, gaan we aan de slag met de optimalisatie voor zoekmachines (SEO) en vullen we de website met content. Je hebt de keuze om ons alle teksten te laten schrijven en ons foto’s te laten maken, of je kunt ervoor kiezen om deze zelf aan te leveren. Ongeacht je keuze zetten onze creatieve marketingexperts al hun kennis in om het maximale resultaat uit jouw website te halen.

4. Oplevering van jouw nieuwe website:

Onze websites worden gebouwd met behulp van Elementor Pro in combinatie met WordPress. Dit programma is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor je zelf in de toekomst tekstwijzigingen kunt aanbrengen en kleine aanpassingen kunt doorvoeren.

Zodra alle taken zijn voltooid, is de website gereed om live te gaan. Voor het maximale rendement van je website is het essentieel om deze goed te onderhouden en voortdurend te blijven optimaliseren om meer bezoekers aan te trekken. Wij bieden graag ondersteuning op het gebied van vindbaarheid om je groei te blijven bevorderen.

WordPress website

Elementor Pro

Professionele website laten maken

Onze WordPress-experts bouwen je nieuwe website met behulp van WordPress Elementor Pro. De website wordt op maat gemaakt door onze creatieve professionals, met de kennis en ervaring om direct nieuw verkeer te genereren en je omzet te verhogen.

Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van WordPress Elementor Pro kun je zelfs als je beperkte digitale ervaring hebt, gemakkelijk je website blijven onderhouden. Hierdoor kun je moeiteloos teksten en afbeeldingen aanpassen, waardoor je website altijd up-to-date blijft.

TikTok uitbesteden
Maken professionele site

Eementor websites geschikt voor alle apparaten!

Al onze websites worden met zorg en precisie ontwikkeld, en dat betekent dat ze niet alleen een aantrekkelijk design hebben, maar ook razendsnel zijn en beschikken over een responsive webdesign. In eenvoudige bewoordingen: responsive websites passen zich aan aan het scherm waarmee bezoekers de website bekijken, of dat nu een desktopmonitor, tablet of smartphone is.

 

Wat kost het laten bouwen van een Elementor website?

Wij creëren volledig op maat gemaakte WordPress Elementor-websites. Het voordeel hiervan is dat elke website uniek is, een creatieve twist heeft en perfect aansluit op de wensen en uitstraling van jouw bedrijf.

Het nadeel is dat deze aanpak mogelijk iets duurder is dan het werken met standaardtemplates, zoals sommige marketingbureaus of zelfstandige professionals dat doen. Onze tarieven beginnen bij €1.500 en kunnen oplopen tot €7.000. Wil je een exacte prijs voor jouw op maat gemaakte WordPress Elementor-website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SEO uitbesteden

Geschikt voor elke organisatie

Als het meest creatieve marketingbureau van Nederland, ontwikkelen wij WordPress-websites die niet alleen een prachtig design hebben, maar ook zorgen voor meer verkeer en omzet. Bekijk enkele van onze klanten die voor een WordPress Elementor-website hebben gekozen die door ons is ontwikkeld.

5/5

Online vindbaarheid WordPress website (SEO)

Al onze websites worden standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor ze direct klaar zijn om hoog te scoren in de zoekresultaten van Google. We begrijpen dat een aantrekkelijke website alleen niet voldoende is als deze geen verkeer aantrekt.

Daarnaast bieden we zoekmachineoptimalisatiepakketten aan waarmee je de toppositie in de zoekresultaten van zowel Google als Bing kunt bereiken. Als je het maximale uit je nieuwe WordPress-website wilt halen, is dit zeker een verstandige keuze

SEO WordPress website

WordPress Elementor website laten maken?

Dit zijn de meest gestelde vragen van onze klanten ​

Wij creëren volledig op maat gemaakte WordPress Elementor-websites. Het voordeel hiervan is dat elke website uniek is, een eigen creatieve twist heeft en perfect aansluit bij de wensen en uitstraling van jouw bedrijf.

Het nadeel is dat deze aanpak mogelijk iets duurder is dan het gebruik van vooraf gebouwde templates, zoals sommige marketingbureaus of zelfstandige professionals doen. Onze prijzen beginnen vanaf €1.500 en kunnen oplopen tot €7.000. Benieuwd naar de exacte prijs voor jouw op maat gemaakte WordPress Elementor-website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij ontwikkelen onze websites met behulp van WordPress Elementor Pro. Met de Elementor page-builder kun je eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen of aanpassen. Dit betekent dat je in staat bent om je website zelf up-to-date te houden, waardoor je website levendig blijft en blijft groeien.

Alle websites die wij bouwen zijn technisch goed in elkaar. Dit betekent dat de website naast een aantrekkelijk ontwerp ook razendsnel is en beschikt over een responsive webdesign. Kort gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt, of dat nu een desktopmonitor, tablet of smartphone is."

Een WordPress-website dient regelmatig te worden bijgewerkt en voorzien te zijn van de juiste beveiligingsmaatregelen tegen hackers. Elke website die wij bouwen, is goed beveiligd met sterke beveiligingsprotocollen. Desondanks blijft het essentieel om je website goed te blijven onderhouden. Als je ervoor kiest om je website bij ons te hosten, zijn deze onderhoudsmaatregelen inbegrepen in de prijs.

Tijdens ons kennismakingsgesprek proberen wij ons grondig te verdiepen in jouw product en branche. Op deze manier kunnen wij een zo passend mogelijke strategie opstellen. We beginnen met een interview met jou om je bedrijf goed te leren kennen. Vervolgens voeren we een grondig zoekwoorden- en concurrentieonderzoek uit om jouw markt nog beter te begrijpen."

Daniel Doornkamp heeft met Tempo Marketing als doel om op een laagdrempelige en luchtige manier meer bedrijven hun producten of diensten in de schijnwerpers te zetten door middel van unieke en creatieve content.

Hoewel de concurrentie in 2023 scherp is, kiezen klanten die met Tempo Marketing in zee gaan voor een bruisend bedrijf vol creativiteit. We noemen onszelf niet voor niets het meest creatieve marketingbureau van Nederland.

Creativiteit stroomt door de aderen van al onze marketingexperts bij Tempo Marketing, en dit weerspiegelt zich in ons indrukwekkende klantenportfolio.

Naast het bouwen van de website is het mogelijk om de teksten door onze tekstschrijvers te laten schrijven. Deze teksten worden specifiek afgestemd op jouw bedrijf, zijn gericht op het verhogen van conversies en dragen positief bij aan de online vindbaarheid van je website. Dit kan ook na de bouw van de website worden uitbesteed. Meer informatie hierover vind je op onze pagina over zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Om het maximale resultaat uit jouw nieuwe WordPress-website te halen, is professioneel foto- en videomateriaal van groot belang. Je kunt zelf beeldmateriaal aanleveren, maar we bieden ook de mogelijkheid om dit door ons te laten verzorgen. We werken nauw samen met toonaangevende fotografen en videografen, en als het meest creatieve marketingbureau hebben we de expertise om aantrekkelijk foto- en videomateriaal te creëren dat de aandacht van jouw doelgroep trekt.

Naast het bouwen van winstgevende WordPress Elementor-websites, bieden wij ook diensten voor zoekmachineoptimalisatie om meer organisch verkeer naar je website te genereren. Bovendien kunnen wij je ondersteunen bij het beheer van je social media en adverteren op platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn of TikTok om je omzet te verhogen. Wil je meer informatie hierover? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.