Social media adverteren uitbesteden

Zodat jij meer omzet behaald

Wij bouwen winst gevende social media campagnes

Wil jij je omzet een boost geven en werken aan je branding en meer verkopen genereren voor jouw bedrijf, winkel of webshop? Dan zijn social media advertenties iets voor jou!

Als bedrijf kun je niet meer om social media heen. Wij weten als geen ander met onze creatieve content de aandacht te trekken en klanten te stimuleren om de gewenste acties uit te voeren. Dit is onbetaald mogelijk door regelmatig wat te posten, maar ook betaald heb je tal van mogelijkheden.

Dankzij krachtige advertentiefunnels levert social media adverteren bij Tempo Marketing direct zichtbare resultaten op.

Social media beheer uitbesteden

Onze werkwijzen voor een winstgevende social advertising campagne

1. Intakegesprek met jouw persoonlijke social media expert: Tijdens het kennismakingsgesprek stellen we doelen vast voor jouw bedrijf. Wil je meer bereik, leads, of een combinatie van beide? Daarnaast brengen we jouw klanten reis in kaart, zodat we hierop kunnen inspelen.

2. Voorbereiding van de campagne: We verdiepen ons in je doelgroep en bedenken passende content die hierbij aansluit. Daarnaast stellen we de juiste parameters in, zoals de Facebook Pixel en Conversie API, om de gegevens nauwkeurig te meten. Als je niet weet hoe je deze op je eigen website moet implementeren, maak je geen zorgen; we hebben voldoende kennis om dit voor je te doen.

3. De eerste campagne: Na alles voorbereid te hebben, lanceren we de eerste campagne. De campagne die we voor je opzetten, is afhankelijk van je doelstellingen en marketingbudget. 

4. Jij behoudt de controle over je advertenties: Onze social media-experts tonen na 30 dagen de eerste resultaten, en vanaf dat punt blijven we opschalen. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket leveren we wekelijks, maandelijks of per kwartaal rapportages over de marketingresultaten. Op die manier blijven we gedurende het proces allemaal dezelfde kant op werken.

Win de aandacht van jouw klanten!

Bereik nieuwe potentiële klanten

Door te adverteren op sociale media, zoals Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest, kunnen wij jouw doelgroep gericht bereiken. Door te focussen op de interesses van jouw doelgroep en deze effectief te bereiken, behalen wij het maximale resultaat.

We adverteren dus niet zomaar op allerlei verschillende interesses en schieten met hagel, maar gaan aan de hand van een doordachte strategie te werk. Zo bereiken we de juiste doelgroep, die echt graag jouw advertentie ziet en zich geholpen voelt en het niet als spam ervaart.

Advertentie op Facebook en Instagram

Welke social media platform is interessante voor je bedrijf?

Je weet dat er op social media kansen liggen, maar het speelveld verandert met de dag. Er komen platformen bij en welk platform moet ik kiezen voor mijn bedrijf? Dit is een probleem waar veel van onze klanten mee te maken helpen. 

Naast het adverteren op Facebook & Instagram zijn er meer mogelijkheden. Wellicht past TikTok, LinkedIn of Printers beter bij jou bedrijf. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. 

Social medi advertentie kanalen

Win de aandacht dankzij krachtige content

Als het meest creatieve marketingbureau van Nederland weten wij als geen ander hoe we met een flitsende promovideo of productadvertentie ervoor kunnen zorgen dat jouw bedrijf de aandacht én de omzet krijgt die het verdient.

We vinden het belangrijk om jou te betrekken in dit proces, of je nu al wat ervaring hebt in social media adverteren of niet. Onze werkwijze is dan ook transparant en zonder moeilijke termen. Bij het opzetten van effectieve campagnes houden we uiteraard rekening met jouw eventuele wensen, zoals budget en bedrijfsdoelen,

 

Content marketing uitbesteden

Social media beheer en betaalde advertenties

Naast het social media adverteren is het van belang om je profiel of pagina levendig te houden en de mensen die interactie hebben met jouw bedrijf zich welkom voelen zodra ze een bezoek brengen aan jouw pagina. 

Geen inspiratie tijd of idee wat je moet posten? Als meest creatieve marketing agency van Nederland stromen wij over van inspiratie. Het maken van creatieve content is onze specialiteit. 

Zodra u kiest voor zowel adverteren als beheren gaat u voor het maximaal resultaat. Deze marketingmiddel versterken elkaar en zullen uw bedrijf ongetwijfeld laten groeien. 

social advertising

Social media uitbesteden? ​

Dit zijn de meest gestelde vragen van onze klanten ​

Social advertising, ook bekend als social media adverteren, social advertisement of social ads, verwijst allemaal naar betaalde vormen van reclame op sociale media platforms, zoals Facebook of Instagram. Adverteren op sociale media kan verschillende doelen dienen, zoals het genereren van hoogwaardig verkeer, het vergroten van naamsbekendheid, het stimuleren van interactie met de doelgroep, of het direct verhogen van de omzet.

Een krachtige social media advertentiestrategie kan van onschatbare waarde zijn voor de groei van je bedrijf. Door te focussen op het vergroten van je bereik, het aantrekken van verkeer of het stimuleren van verkopen, werken we aan het behalen van de marketingdoelstellingen voor jouw bedrijf. Bovendien is social media adverteren toegankelijk voor bijna elk bedrijf. Je hebt geen groot kapitaal nodig om een winstgevende advertentiecampagne op te zetten. De kosten voor adverteren op social media variëren per type klant. Wil je weten wat de kosten zijn om een winstgevende campagne voor jouw bedrijf op te zetten? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Voor adverteren op social media betaal je een maandelijks bedrag aan platforms zoals LinkedIn of TikTok, dat dient als advertentiebudget. Dit budget zetten wij optimaal in om ervoor te zorgen dat jouw campagnes uiteindelijk winstgevend voor je bedrijf zijn. Bovendien brengen wij een beheervergoeding in rekening voor het beheren van deze advertenties. Met deze kosten nemen wij jou alle zorgen uit handen en zorgen we ervoor dat duizenden potentiële klanten in contact komen met jouw bedrijf, wat waardevol verkeer en omzet oplevert.

De kosten voor adverteren op social media kunnen sterk variëren. Je hebt de keuze tussen het promoten van een enkel product of het opzetten van een volledige tunnelcampagne, waarbij we de reis van jouw klanten in kaart brengen en op de juiste momenten in contact komen met jouw doelgroep. Niettemin is er voor vrijwel elk type bedrijf een geschikt prijskaartje beschikbaar om social media advertenties op te zetten. Jij betaalt een maandelijks bedrag, en wij nemen de rest voor onze rekening.

Als het meest creatieve marketingbureau zijn wij meesters in het levendig houden van jouw bedrijfsprofiel. We zorgen ervoor dat jouw profiel dynamisch blijft en dat mensen die via advertenties met jouw bedrijf in contact komen, zich welkom voelen wanneer ze jouw pagina bezoeken. Door boeiende content te publiceren die aanspreekt bij jouw potentiële klanten, benutten we de kansen op social media maximaal.

Daniel Doornkamp heeft met Tempo Marketing als doel om met een laagdrempelige en luchtige werkwijze meer bedrijven hun product of dienst in de spotlights te kunnen zetten door het inzetten van unieke en creatieve content.

De concurrentie is in 2023 scherp, maar wanneer klanten in zee gaan met Tempo Marketing, kiezen ze voor een bruisend bedrijf vol creativiteit. We branden ons bedrijf niet voor niets als het meest creatieve marketingbureau van Nederland.

Creativiteit stroomt door de aderen van alle marketingtoppers van Tempo Marketing. Dit zie je ook terug in ons klantenportfolio.

Dit is een zorg die je met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Door een eenvoudig stukje code op je website te plaatsen, kunnen wij de bezoekers identificeren en hun interacties volgen. Op basis van deze gegevens kunnen wij waardevolle inzichten verkrijgen en uiteindelijk een krachtige doelgroep samenstellen die zorgt voor meer bereik en omzet voor jouw bedrijf.

Naast het opzetten van winstgevende social media campagnes is het essentieel om een goed presterende website te hebben, een website die de waarde van jouw bedrijf optimaal weergeeft. Onze marketingexperts bouwen jaarlijks tientallen websites binnen WordPress, zodat jij het maximale uit je bedrijf kunt halen. Wil je meer informatie? Lees dan alles over het bouwen van een WordPress website hier!