Social media beheer uitbesteden

Meer bereik & naamsbekendheid

Social media beheer uitbesteden aan Tempo Marketing

Social media uitbesteden, want jij wilt meer omzet leads en naamsbekendheid. Het beheren van je social media draait om meer dan een berichtje posten op Facebook of Linkedin en is daarnaast een tijdrovende taak.

Wist je dat een gemiddeld persoon 120 minuten doorbrengt op social media? Genoeg kansen om hier als bedrijf op in te spelen. Toch blijft dit een grote uitdaging voor vrijwel iedere bedrijf. 

Want hoe trek je nou op een positieve manier de aandacht van de gebruiker? Door je social media beheer uit te besteden aan het meest creatieve online marketingbureau van Nederland! Al tientallen bedrijven kiezen voor Tempo marketing als partner voor het beheren van hun social media. Al vanaf €199.- per maand zorgen wij ervoor dat jouw social media winstgevend wordt. 

Social media uitbesteden
Facebook uitbesteden

Wat is social media marketing?

Social Media Marketing (SMM) is een marketingtechniek waarbij sociale media worden ingezet om marketing- en communicatiedoelstellingen te realiseren. Zoals Facebook marketing, Instagram marketing of TikTok marketing

Social media marketing omvat meer dan alleen het plaatsen van leuke foto’s op Facebook of Instagram; het vereist een doordachte strategie waarbij waarde wordt geboden aan potentiële klanten.

Wij helpen je graag bij het starten of verbeteren van je social media marketing. 

Onze social media expertise

Social media beheer

Besteed je social media beheer bij ons uit en focus je op waar jij goed in bent. Wij zorgen voor de copywriting, design, monitoring en optimalisatie. Wij zorgen voor een uitstraling die past bij jouw bedrijf en daarnaast omzet weet te genereren.

Social media adverteren

Wil jij je omzet een boost geven, werken aan je branding of meer verkopen genereren voor jouw bedrijf, winkel of webshop? Dan zijn social media advertenties iets voor jou! Dit is onbetaald mogelijk door regelmatig wat te posten, maar ook betaald heb je tal van mogelijkheden.

Social media trainingen

Liever je social media beheer niet uitbesteden maar alle kennis in huis houden? Ondanks dat social media beheer uitbesteden in onze ogen altijd een goed idee is delen wij graag met jou onze kennis. Benieuwd naar onze trainingen? Neem dan contact met ons op!

Plan een gratis kenningsmakingsgesprek

Organische social media beheer uitbesteden

Je hebt organische berichten & betaalde berichten. Organische social media berichten zijn berichten die je deelt op social media, zonder dat je daarvoor betaalt. We spreken bij het bereik dat je hiermee behaalt over organisch bereik.

Het algoritme van de social media bepaalt wie deze berichten ziet. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van organische social media weten we hier het maximale uit te halen en zo lang mogelijk en bij de juiste doelgroep getoond te worden.

Waarom social media beheer uitbesteden

Het uitbesteden van je social media is eigenlijk altijd een goede keuze. Niemand kent jou bedrijf zo goed als dat jij het zelf kent. Toch steden onze social media experts alle tijd in jouw bedrijf om de juiste boodschap over te dragen richting jou toekomstige klanten. 

Kom jij tijd te kort of weet je niet hoe je moet starten? Dan nemen wij graag jouw social media beheer op ons. Wij stellen eerst een plan op en lezen ons optimaal in over jouw bedrijf. Wij weten als meest creatieve marketing bureau als geen ander hoe we  content moeten maken die aanslaat bij de doelgroep. Nog niet helemaal overtuigd waarom jij je social media beheer moet uitbesteden? Wij hebben enkele redenen op een rij gezet. 

 

Plan een gratis kenningsmakingsgesprek

Onze werkwijzen bij het uitbesteden van social media beheer

1. Doelen bepalen: Voordat wij onze creatieve succesformule op jouw social media kunnen toepassen, brengen we samen jouw doelen in kaart. Zo staan de neuzen in dezelfde richting en werken we samen aan hetzelfde doel. Dit kan via een Zoom-call of op locatie.

2. Verdiepen in jouw markt: Niemand kent jouw bedrijf en zijn potentiële klanten beter dan jij zelf. Toch willen wij als marketingbureau ons zo ver mogelijk verdiepen in jouw markt, potentiële klanten, concurrenten en bijbehorende kansen. Zo maken wij niet alleen content die wij zelf mooi vinden, maar die graag gezien wordt door jou doelgroep. 

3. Het juiste platform: wij krijgen vaak de vraag: wat is het beste platform? Daar is niet één passend antwoord voor. Dit is afhankelijk van jouw bedrijf en doelstellingen. Zodra je jouw social media beheer bij ons uitbesteed helpen wij jou graag bij het maken van deze toch wel moeilijke keuze.

4. Creëren van onderscheidende creatieve content:  Dit is voor onze marketeers iets waar het hart sneller van gaat kloppen. Wij weten als geen ander de aandacht te winnen van de social media gebruiker.

Samen met onze doorgewinterde foto- en videografen zorgen wij ervoor dat er altijd professioneel beeldmateriaal klaar ligt. Zo wordt jouw social media naar een hoger niveau gebracht. 

Content creatie voor social media

Een van de essentiële aspecten van social media is het creëren van pakkende content. Er zijn talloze mogelijkheden voor content die je kunt delen op jouw sociale mediaplatforms. Helaas zien we maar al te vaak bedrijven lukraak berichten plaatsen, wat resulteert in teleurstellende resultaten ondanks alle inspanningen.

Het is cruciaal om te begrijpen dat het niet alleen gaat om content die jij leuk vindt, maar om content waar jouw doelgroep naar verlangt. Het is van vitaal belang om waardevolle content te creëren en te verspreiden die specifiek gericht is op jouw doelgroep. Deze aanpak staat bekend als contentmarketing en kan worden ingezet op sociale media om op te vallen tussen de concurrentie, maar ook bij zoekmachineoptimalisatie en andere vormen van online marketing.

 

Contentplanning

Naast het creëren van content is het ook belangrijk om deze op de juiste momenten te plaatsen. Je wilt immers de content delen wanneer jouw doelgroep het meest actief is. Door jouw social media marketing aan ons over te laten, hoef je je daar geen zorgen over te maken. Onze creatieve experts zorgen voor zowel tekstuele als visuele content, en we beschikken over topfotografen die volgens een strakke contentplanning werken.

TikTok uitbesteden

Social media beheer beoordeeld met een 8.9

Onze missie is om alle klanten die hun social media beheer aan ons uitbesteden een uitstraling te geven die perfect aansluit bij de kernwaarden van hun bedrijf.  

Bij onze succesverhalen kun je de klantencases van eerdere klanten lezen. Deze cases worden regelmatig geüpdatet. Word jij ons volgende succesverhaal?

5/5
TikTok uitbesteden
Professionele website laten maken
0 %
Increase in leads

Een waardevolle social media strategie

Een social media strategie zorgt ervoor dat jouw doelgroep content krijgt te zien die ze ook echt waarderen. Zonder strategie zal je niet je gewenst doel behalen en werk 

Kies jouw doel

Wat is jouw doel voor het inzetten van social media? 

Wil jij dat zo veel mogelijk potentiële klanten jouw bedrijf zijn? Dan is het inzetten van Reels of TikTok een goed idee! Er wel eens over na gedacht om jouw TikTok uit te besteden? 

Naamsbekendheid opbouwen? Zorg ervoor dat mensen je bedrijf leren kennen, herkennen en weten waar jij voor staat. Besteed je social media uit en wij zorgen voor een consistente branding en grotere naamsbekendheid. 

Social media marketing kan een effectief middel zijn om meer verkeer naar jouw website te krijgen om zo de kans op meer conversies te verhogen. 

We zeggen vaak: mensen doen graag zaken met mensen. Door je social media persoonlijk te maken zorg je ervoor dat je bedrijf een gezicht krijgt. Zo maak jij je social media persoonlijk wat ervoor zorgt dat jouw (potentiële) klanten eerdere interactie tonen en meer over zichzelf vertellen. Een effectieve manier om mer interactief te krijgen met je doelgroep is het inzetten van stories. 

Bereik je doelgroep en behaal meer conversies uit je social media. Onze online marketing experts kijken graag verder dan alleen je social media. Door een conversie geoptimaliseerde landingspagina of website is de kans groter dat jouw potentiële klant contact opneemt voor jouw dienst of je product aanschaft. 

Kies je social media kanaal

Als het meest creatieve marketingbureau van Nederland weten we als geen ander hoe we pakkende content kunnen creëren die perfect aansluit op de behoeften van onze klanten. Waarom zou je je social media niet uitbesteden aan onze experts? Wij nemen dit graag van je over, zodat jij je kunt richten op waar jij echt goed in bent.

Facebook beheer (Meta)

Het uitbesteden van Facebook is voor vrijwel elk bedrijf interessant. Het bereik van Facebook is vrij stabiel en er zijn tal van marketing mogelijkheden, waaronder advertenties, bedrijfspagina's, groepen en evenementen. Facebook blijft een effectieve plek om je product of dienst te promoten en potentiële klanten te vinden.

Instagram beheer (Meta)

Besteed je Instagram uit aan ons en wij zorgen ervoor dat jij altijd in contact bent met je doelgroep. Van dagelijkse story's om je doelgroep nog beter te leren kennen tot video Reels die naast je volgers worden getoond ongelimiteerd aantal geïnteresseerde. Dit zorgt voor een enorm bereik en biedt de kans in een korte tijd op te schalen.

Tiktok

Als een van de enige online marketingbureaus zijn wij gespecialiseerd in TikTok. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf te tonen aan miljoenen potentiële klanten. Er zijn nog maar weinig Nederlandse ondernemers die zich op TikTok begeven, dus als jouw doelgroep jong is, is dit zeker een goed platform om actief te zijn. 

Nog geen keuze kunnen maken?

Onze creatieve marketeers denken graag met je mee, om zo tot een keuze te komen welk platform de meeste potentie heeft voor jouw markt. Er zijn nog veel meer socialemediakanalen beschikbaar. Bovendien is het goed om te weten dat je je niet op één kanaal hoeft te richten, maar dat juist het gebruik van meerdere kanalen elkaar kan versterken.

Social media adverteren uitbesteden​

Met onderscheidende advertentiecampagnes, krachtige funnels en correct meetbare data is social media marketing een goed idee voor elk bedrijf. Besteed je social media uit aan Tempo Marketing en bereik direct omzet via je social media. Bekijk via onderstaande knop meer informatie.

Wil jij nog meer omzet en meetbare resultaten uit jouw social media campagne halen? Dan is het goed om te overwegen om te gaan adverteren op social media. 

Social media beheer uitbesteden

Social media beheer uitbesteden?

Dit zijn de meestgestelde vragen van onze klanten

Social Media Marketing (SMM) is een marketingtechniek waarbij sociale media worden ingezet om marketing- en communicatiedoelstellingen te realiseren. Social media marketing omvat meer dan alleen het plaatsen van leuke foto's op Facebook of Instagram; het vereist een doordachte strategie waarbij waarde wordt geboden aan potentiële klanten.

Wij helpen je graag bij het starten of verbeteren van je social media marketing

Het uitbesteden van social media bespaart waardevolle tijd en biedt professionele expertise. Als het meest creatieve marketingbureau van Nederland zijn we altijd in staat om content te creëren die aansluit bij de doelen van het bedrijf en die niet alleen het bereik vergroot, maar ook omzet genereert. Bovendien beschikken we over uitgebreide kennis van alle grote social media platformen.

Op de social media kanalen zijn dagelijks miljoenen potentiële klanten te vinden. Het is daarom begrijpelijk dat social media marketing in de laatste 10 jaar enorm aan populariteit heeft gewonnen en onmisbaar is geworden voor bijna elk bedrijf. Je vergroot het bereik van je bedrijf, wat zorgt voor meer naamsbekendheid

 

Niemand kent jouw business beter dan jijzelf. Daarom kunnen bedrijven ervoor kiezen om dit zelf in handen te houden. Sommigen vinden het spannend om dit uit handen te geven, of ze willen de kennis intern behouden. In dergelijke gevallen bieden wij trainingen aan. Benieuwd of jouw bedrijf hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op.

Het is belangrijk om te beseffen dat voor een succesvolle campagne consistentie essentieel is. Daarnaast is het van groot belang om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. In dit soort gevallen kan het handig zijn om deze tijdrovende taak uit te besteden.

Om het maximale uit je campagnes te halen, is professioneel foto- en videomateriaal van groot belang. Je kunt zelf beeldmateriaal aanleveren, maar we bieden ook de mogelijkheid om dit door ons te laten realiseren. We werken nauw samen met topfotografen en -videografen en hebben als het meest creatieve marketingbureau de expertise om mee te denken en aansprekend foto- en videomateriaal te creëren dat de aandacht van jouw doelgroep trekt.

De kosten voor het uitbesteden van je social media marketing zijn afhankelijk van diverse factoren. Wij bedienen zowel kleine startups als grote internationale bedrijven, en daarom hanteren we aangepaste prijzen voor elk bedrijf. Wil je graag weten wat de kosten zijn voor het uitbesteden van jouw social media? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ja, dat is mogelijk! Bekijk hier alle informatie over het uitbesteden van jouw social media advertenties (Social advertising).

Als een van de weinige marketingbureaus in Nederland zijn we gespecialiseerd in TikTok; het is niet zomaar een dienst die we erbij doen. Met onze creativiteit en ervaring hebben we al tientallen bedrijven 'viraal' laten gaan.