Social media beheer uitbesteden

Meer bereik & naamsbekendheid

Gun je bedrijf de verdiende aandacht

Social media uitbesteden, want jij wilt meer omzet leads en naamsbekendheid. Het beheren van je social media draait om meer dan een berichtje posten op Facebook of Linkedin en is daarnaast een tijdrovende taak.

Wist je dat een gemiddeld persoon 120 minuten doorbrengt op social media? Genoeg kansen om hier als bedrijf op in te spelen. Toch blijft dit een grote uitdaging voor vrijwel iedere bedrijf. 

Want hoe trek je nou op een positieve manier de aandacht van de gebruiker? Door je social media uit te besteden aan het meest creatieve online marketingbureau van Nederland! 

 

Social media uitbesteden

Onze werkwijzen bij het uitbesteden van social media

1. Doelen bepalen: Voordat wij onze creatieve succesformule op jouw social media kunnen toepassen, brengen we samen jouw doelen in kaart. Zo staan de neuzen in dezelfde richting en werken we samen aan hetzelfde doel. Dit kan via een Zoom-call of op locatie.

2. Verdiepen in jouw markt: Niemand kent jouw bedrijf en zijn potentiële klanten beter dan jij zelf. Toch willen wij als marketingbureau ons zo ver mogelijk verdiepen in jouw markt, potentiële klanten, concurrenten en bijbehorende kansen. Zo maken wij niet alleen content die wij zelf mooi vinden, maar die graag gezien wordt door jou doelgroep. 

3. Het juiste platform: wij krijgen vaak de vraag: wat is het beste platform? Daar is niet één passend antwoord voor. Dit is afhankelijk van jouw bedrijf en doelstellingen. Zodra je jouw social media beheer bij ons uitbesteed helpen wij jou graag bij het maken van deze toch wel moeilijke keuze.

4. Creëren van onderscheidende creatieve content:  Dit is voor onze marketeers iets waar het hart sneller van gaat kloppen. Wij weten als geen ander de aandacht te winnen van de social media gebruiker.

Samen met onze doorgewinterde foto- en videografen zorgen wij ervoor dat er altijd professioneel beeldmateriaal klaar ligt. Zo wordt jouw social media naar een hoger niveau gebracht. 

Welk platform kies jij?

Facebook (Meta)

Het uitbesteden van Facebook is voor vrijwel elk bedrijf interrestant. Het bereik van Facebook is vrij stabiel en er zijn tal van marketing mogelijkheden, waaronder advertenties, bedrijfspagina’s, groepen en evenementen. Facebook blijft een effectieve plek om je product of dienst te promoten en potentiële klanten te vinden.

Sinds eind 2021 heeft Facebook zijn naam veranderd in Meta. Onder Meta vallen onder andere socialmediaplatforms als Facebook, Instagram en WhatsApp.

Facebook uitbesteden
Instagram en Facebook uitbesteden

Instagram (Meta)

Instagram is hét social media platform voor visuele content.  Voorheen waren foto’s het belangrijkste op Instagram, maar inmiddels kun je niet meer om video heen. Wanneer je jouw Instagram aan ons uitbesteed zullen wij naast het posten van berichten gebruik maken van de Reels.

Reels worden naast je volgers getoond aan ongelimiteerd aantal geïnteresseerde. Dit zorgt voor een enorm bereik en biedt de kans in een korte tijd op te schalen. Met de juiste content en triggers wordt jouw content gezien door de juiste doelgroep. 

TikTok (viral platform 2023)

Wil jij je TikTok uitbesteden? Als een van de enige online marketingbureaus zijn wij gespecialiseerd in TikTok. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf te tonen aan miljoenen potentiële klanten. Er zijn nog maar weinig Nederlandse ondernemers die zich op TikTok begeven, dus als jouw doelgroep jong is, is dit zeker een goed platform om actief te zijn. 

In het afgelopen jaar zijn we erin geslaagd om meerdere bedrijven viraal te laten gaan, wat heeft geleid tot een grote toename van hun bereik en omzet. 

TikTok uitbesteden
Online marketing uitbesteden

Pinterest, Linkedin of YouTube uitbesteden?

Heb je na het lezen nog geen keuze kunnen maken welke social media jij wilt uitbesteden? Onze creatieve marketeers denken graag met je mee, om zo tot een keuze te komen welk platform de meeste potentie heeft voor jouw markt. Er zijn nog veel meer socialemediakanalen beschikbaar. Bovendien is het goed om te weten dat je je niet op één kanaal hoeft te richten, maar dat juist het gebruik van meerdere kanalen elkaar kan versterken.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij jou kunnen helpen met het maken van deze keuze. 

Social media adverteren uitbesteden​

Met onderscheidende advertentiecampagnes, krachtige funnels en correct meetbare data is social media marketing een goed idee voor elk bedrijf. Besteed je social media uit aan Tempo Marketing en bereik direct omzet via je social media. Bekijk via onderstaande knop meer informatie.

Wil jij nog meer omzet en meetbare resultaten uit jouw social media campagne halen? Dan is het goed om te overwegen om te gaan adverteren op social media. 

Social media beheer uitbesteden

Social media uitbesteden? ​

Dit zijn de meestgestelde vragen van onze klanten

Social Media Marketing (SMM) is een marketingtechniek waarbij sociale media worden ingezet om marketing- en communicatiedoelstellingen te realiseren. Social media marketing omvat meer dan alleen het plaatsen van leuke foto's op Facebook of Instagram; het vereist een doordachte strategie waarbij waarde wordt geboden aan potentiële klanten.

Wij helpen je graag bij het starten of verbeteren van je social media marketing

Het uitbesteden van social media bespaart waardevolle tijd en biedt professionele expertise. Als het meest creatieve marketingbureau van Nederland zijn we altijd in staat om content te creëren die aansluit bij de doelen van het bedrijf en die niet alleen het bereik vergroot, maar ook omzet genereert. Bovendien beschikken we over uitgebreide kennis van alle grote social media platformen.

Op de social media kanalen zijn dagelijks miljoenen potentiële klanten te vinden. Het is daarom begrijpelijk dat social media marketing in de laatste 10 jaar enorm aan populariteit heeft gewonnen en onmisbaar is geworden voor bijna elk bedrijf. Je vergroot het bereik van je bedrijf, wat zorgt voor meer naamsbekendheid

 

Niemand kent jouw business beter dan jijzelf. Daarom kunnen bedrijven ervoor kiezen om dit zelf in handen te houden. Sommigen vinden het spannend om dit uit handen te geven, of ze willen de kennis intern behouden. In dergelijke gevallen bieden wij trainingen aan. Benieuwd of jouw bedrijf hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op.

Het is belangrijk om te beseffen dat voor een succesvolle campagne consistentie essentieel is. Daarnaast is het van groot belang om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. In dit soort gevallen kan het handig zijn om deze tijdrovende taak uit te besteden.

Om het maximale uit je campagnes te halen, is professioneel foto- en videomateriaal van groot belang. Je kunt zelf beeldmateriaal aanleveren, maar we bieden ook de mogelijkheid om dit door ons te laten realiseren. We werken nauw samen met topfotografen en -videografen en hebben als het meest creatieve marketingbureau de expertise om mee te denken en aansprekend foto- en videomateriaal te creëren dat de aandacht van jouw doelgroep trekt.

De kosten voor het uitbesteden van je social media marketing zijn afhankelijk van diverse factoren. Wij bedienen zowel kleine startups als grote internationale bedrijven, en daarom hanteren we aangepaste prijzen voor elk bedrijf. Wil je graag weten wat de kosten zijn voor het uitbesteden van jouw social media? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ja, dat is mogelijk! Bekijk hier alle informatie over het uitbesteden van jouw social media advertenties (Social advertising).

Als een van de weinige marketingbureaus in Nederland zijn we gespecialiseerd in TikTok; het is niet zomaar een dienst die we erbij doen. Met onze creativiteit en ervaring hebben we al tientallen bedrijven 'viraal' laten gaan.