TikTok marketing uitbesteden

Ga viraal met je bedrijf op TikTok

TikTok marketing bureau

Besteed je TikTok-marketing aan ons uit als je organisch wilt groeien en duizenden potentiële klanten wilt bereiken met je product of dienst. TikTok is niet langer slechts het platform voor virale dansjes; het is de afgelopen tijd enorm gegroeid en veel bedrijven gebruiken het om hun merkbekendheid te vergroten.

Het beheren van je TikTok-account zelf is mogelijk, maar als je kennis, tijd of inspiratie ontbreekt, staan onze creatieve marketingexperts klaar om je te helpen duizenden weergaven te behalen met een uitstraling die perfect past bij jouw bedrijf. Waar wacht je nog op? Laat ons jouw TikTok-marketing naar nieuwe hoogten tillen!

TikTok uitbesteden

Wil jij meer bereik en klanten dankzij TikTok?

TikTok uitbesteden

Wat is TikTok (marketing)?

TikTok is het snelst groeiende socialemediaplatform waarop korte filmpjes worden geplaatst over diverse onderwerpen. Gebruikers spelen in op actualiteiten, delen tips en vormen een gemeenschap door video’s waarin ze zichzelf herkennen.

Hashtags, zoals #TikTokMarketing, worden gebruikt om creatieve filmpjes met pakkende muziek te delen en meer te vertellen over specifieke onderwerpen.

Dit platform is vooral populair onder jongeren tussen de 10 en 20 jaar, waardoor TikTok aantrekkelijk kan zijn voor bedrijven die zich primair richten op deze doelgroep.

TikTok voor bedrijven

Met dagelijks duizenden gebruikers is TikTok niet alleen zeer populair onder jongeren, maar ook steeds meer bedrijven zien hier hun kansen. Veel ondernemingen realiseren zich nog niet de enorme mogelijkheden die TikTok-marketing biedt voor het creëren van organisch bereik.

Terwijl je op Facebook en Instagram aanzienlijke inspanningen moet leveren voor slechts een paar honderd weergaven, hebben wij met enkele tientallen volgers al miljoenen weergaven behaald. Bereken eens hoeveel advertentiebudget je hiermee bespaart!

Ondanks de jonge doelgroep merken we dat steeds meer volwassenen actief gebruik maken van TikTok. Hierdoor is TikTok interessant voor elk bedrijf. Je moet alleen weten welke content jouw doelgroep interessant vindt, wat op dat moment trending is, en een uitstraling hebben die aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit. Wil je met ons sparren over de kansen voor jouw bedrijf? Plan dan een vrijblijvend strategiegesprek in!

TikTok marketing voor bedrijven

Waarom TikTok uitbesteden

Wil jij je TikTok uitbesteden? Als een van de enige online marketingbureaus zijn wij gespecialiseerd in TikTok. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf te tonen aan miljoenen potentiële klanten. Er zijn nog maar weinig Nederlandse ondernemers die zich op TikTok begeven, dus als jouw doelgroep jong is, is dit zeker een goed platform om actief te zijn. 

In het afgelopen jaar zijn we erin geslaagd om meerdere bedrijven viraal te laten gaan, wat heeft geleid tot een grote toename van hun bereik en omzet. 

Bekijk ons succesverhaal

We hebben opgemerkt dat veel TikTok-marketingbureaus TikTok-diensten aanbieden, maar zelf nooit viraal zijn gegaan. Onze eigenaar, Daniel Doornkamp, en onze TikTok-expert hebben in slechts één jaar tijd meer dan 2,5 miljoen weergaven behaald. Dit succes heeft niet alleen de nationale media gehaald, maar heeft ook een vermelding gekregen op de website van het grootste socialemediakanaal van Nederland: The Best Social Media Nederland.

Lees het volledige artikel via de onderstaande knop en ontdek hoe wij echte resultaten boeken op TikTok.

Referentie TikTok Uitbesteden

TikTok uitbesteden? ​

Dit zijn de meestgestelde vragen van onze klanten

TikTok-marketing is een vorm van social media marketing (SMM) waarbij TikTok wordt ingezet om marketing- en communicatiedoelstellingen te realiseren. TikTok-marketing omvat meer dan alleen het plaatsen van leuke video's; het vereist een doordachte strategie waarbij waarde wordt geboden aan potentiële klanten, met als doel de kans op een enorm bereik te vergroten.

Besteed je TikTok marketing uit. Wij helpen je graag bij het starten of verbeteren van je TikTok-strategie.

Het uitbesteden van TikTok bespaart waardevolle tijd en biedt professionele expertise. Als het meest creatieve marketingbureau van Nederland zijn wij een van de weinige marketingbureaus die gespecialiseerd is in TikTok-marketing, met bewezen successen. Wij creëren content die aansluit bij de doelen van het bedrijf en niet alleen viraal gaat, maar ook omzet genereert. Bovendien hebben wij de kennis in huis om jouw bedrijf van A tot Z te ontzorgen. Ontdek wat wij voor jouw TikTok-marketing kunnen betekenen!

TikTok biedt enorm veel kansen voor het creëren van organisch bereik. Terwijl bij Facebook en Instagram een groot advertentiebudget of aanzienlijke tijdsinspanning nodig is om duizenden weergaven te behalen, is het bij TikTok niet ondenkbaar om te groeien tot maandelijks meer dan een miljoen weergaven.

Kortom, TikTok is niet alleen geschikt voor bedrijven die zich richten op een jonge doelgroep. TikTok draait niet meer alleen om virale dansjes; je kunt potentiële klanten juist laten kennismaken met je product of dienst. Benieuwd hoe TikTok-marketing optimaal ingezet kan worden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met onze TikTok-experts.

De kosten voor het uitbesteden van je TikTok (marketing) zijn afhankelijk van diverse factoren. Wij bedienen zowel kleine startups als grote internationale bedrijven, en daarom hanteren we aangepaste prijzen voor elk bedrijf. Wil je graag weten wat de kosten zijn voor het uitbesteden van jouw TikTok? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ja, dat is mogelijk! Ondanks dat TikTok enorm veel kansen biedt voor jou als ondernemer, mogen andere social media kanalen niet worden vergeten. Laten we samen kijken welk social media platform het meest geschikt is voor jou. Bekijk hier alle informatie over het uitbesteden van jouw social media, zoals het beheren van jouw Facebook of Instagram of het winstgevend adverteren

Onze TikTok-marketingexpert heeft met zijn persoonlijke TikTok de nationale media gehaald en is zelfs vermeld op de website van het grootste socialmediaplatform van Nederland: Best Social Media Nederland. Lees hier het volledige artikel.

Nieuwsgierig naar andere succesverhalen of bedrijven uit jouw branche die wij hebben geholpen met hun TikTok? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.