Klantcase

Nederlandse Kerstcircussen

Over dit online marketing project

Nederlandse Kerstcircussen

Met een vijftal grote kerstcircussen en als boegbeeld de wereldbekende illusionist Hans Klok is NederlandseKerstcircussen.nl een van de meest tooonaagevende evenementproducenten tijdens de kerstperiode. 

Als het meest creatieve marketingbureau hebben we een op maat gemaakt campagne ontwikkeld om de ticketverkoop voor dit kerstevenement te stimuleren door het inzetten van social media marketing. 

Met circa 30 duizend bezoekers per individuele productie, een uitdaging en verantwoordelijke taak om het evenement naar nieuwe hoogten te tillen.

Social media marketing resultaten

De resultaten van het uitbesteden van social media marketing

Promotievideo Hans Klok

In een zeer competitieve markt met talloze aanbieders begrijpen we dat het van cruciaal belang is om de aandacht van het publiek te trekken. Onze creatieve online marketeer weten als geen ander hoe ze dit moeten bereiken.

Daarom zijn we gestart met de productie van een opvallende promotievideo. Met een dynamische voice-over, beelden van acts die vanuit alle hoeken van de wereld samenkomen, en een duidelijke oproep tot actie, leggen we een solide basis voor onze verdere online marketingcampagne.

Social media beheer resultaat

Social media adverteren

Naast de inzet van een opvallende video hebben we intensief gewerkt aan het opbouwen van een krachtige sales funnel en een strategie om de juiste doelgroep te bereiken en over te halen tot het bestellen van tickets. 

We zijn gestart met het tonen van de video aan een groep mensen op basis van hun interesse en locatie. Met de verkregen inzichten hebben we een nieuwe advertentieset opgezet, gericht op een warme doelgroep van mensen die al eerder interesse hebben getoond, bijvoorbeeld door een bezoek aan de website of het bekijken van 50% van de video.

Dit heeft geleid tot een situatie waarin de mensen die onze video zagen, daadwerkelijk zaten te wachten op de video. Met als uiteindelijk doel om de verkopen op te schalen en het maximale rendement uit ons campagnebudget te halen.

Social media marketing resultaten

Social media advertentieren resultaat
Online marketing uitbesteden succesverhalen

Ik wil social media marketing uitbesteden

Wordt jouw bedrijf ons volgende succesverhaal? Laat ons onze creativiteit loslaten op jouw bedrijf! Met een krachtige social media marketingcampagne nemen we het beheer van je sociale media over of richten we advertenties op sociale media in om nieuwe klanten voor jouw product of dienst te bereiken.

Wil je ontdekken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Plan dan een gratis strategiegesprek. We kijken ernaar uit om samen te werken!