Klantcase

Bomenbezorgd.nl

Het succesverhaal van:

Bomenbezorgd.nl

Bomenbezorgd.nl is de digitale marktleider op het gebied van tuinieren. Met de focus op het verkopen van bomen, is het bedrijf in korte tijd enorm gegroeid. Als jonge, groeiende organisatie zijn we trots om ze als een van onze klanten te hebben.

Bomenbezorgd is een bedrijf waar topkwaliteit en gemak centraal staan. Het is onze taak om deze waarden ook aan hen terug te bieden.

Naast zijn branding middels organische sociale media wil Bomenbezorgd.nl een boost geven aan de verkopen door het inzetten van social media-advertenties. De taak aan Tempo Marketing is om deze op te pakken.

Het uitbesteden van de social media-advertenties is een nieuwe stap richting extra online zichtbaarheid.

Social media adverteren Bomenbezorgd.nl

De resultaten voor Bomenbezorgd.nl

Social ads

Social media advertentie

Om winstgevend te adverteren op Facebook en Instagram is een sterke basis de sleutel tot succes. Nadat de juiste parameters zijn ingesteld om de gegevens correct te meten en je duidelijk hebt wie je doelgroep is en waar ze te vinden zijn, is het tijd om te beginnen met de content.

Voor Bomenbezorgd hebben we meerdere advertentievideo’s gemaakt. Deze videoadvertenties worden ondersteund met ondertiteling en afwisselende beelden, waarbij verschillende technieken worden toegepast om de aandacht van het publiek vast te houden.

Een winstgevende advertentie op Facebook & Instagram

Dagelijks worden mensen overspoeld met tientallen advertenties. Als online marketingbureau is het onze taak om de aandacht van de kijkers te trekken. Er bestaat geen vaste formule voor de perfecte advertentie voor jouw doelgroep. Dit ontdek je door middel van testen. Dankzij onze ervaring met het opzetten van advertenties voor talloze bedrijven kunnen we hier snel achter komen.

Een wekelijkse groei van 80%

Bij Bomenbezorgd.nl hebben we dit gedaan door verschillende elementen te testen via A/B-testen. Zo hebben we bijvoorbeeld 50% van de doelgroep een advertentie laten zien met een vrouwelijke werknemer gekleed in formele kleding, terwijl we de andere 50% een advertentie toonden met een mannelijke bezorger in neutrale kleding. 

Deze voortdurende monitoring heeft ons in staat gesteld om de advertenties van Bomenbezorgd.nl in korte tijd op te schalen, met een wekelijkse groei van 80%. Op deze manier halen we het maximale uit het marketingbudget voor deze social media advertenties

Social media advertentie Baumlieferservice

De dochteronderneming Baumlieferservice.nl heeft de afgelopen jaren aanzienlijk marktaandeel gewonnen in Duitsland, met een sterke focus op ‘Noordrijn-Westfalen’. Door het toepassen van deze succesvolle formule en de verworven kennis met Bomenbezorgd, heeft Baumlieferservice een uitstekende kans om blijvend te groeien door middel van social media-advertenties.

De Duitse markt heeft echter weer andere behoeften en vereist een andere aanpak om de aandacht te trekken. Daarom worden de stappen opnieuw uitgevoerd om ook voor Baumlieferservice winstgevend te adverteren.

Social media adverteren resultaten

Social media resultaten

Ik wil mijn social media adverteren uitbesteden

Is jouw bedrijf klaar om ons volgende succesverhaal te worden, waarbij we onze creativiteit de vrije loop laten? Kunnen wij jouw bedrijf helpen door middel van social media marketing? Dankzij succesvolle advertenties op platforms zoals Facebook of Instagram kunnen we ook jouw bedrijf helpen groeien.

Kunnen wij jou helpen met een nieuwe WordPress-website, gebouwd in Elementor en geoptimaliseerd voor zoekresultaten? Of heb je behoefte aan professionele bedrijfsfotografie of een social media advertentiecampagne?

Wij zorgen ervoor dat jouw website de aandacht krijgt die hij verdient. Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Plan dan een gratis strategiegesprek met ons in.

Facebook ads uitbesteden